یکی از اصلی ترین دلایل بیماری سلیاک وراثت است و کسانی که سابقه خانوادگی داشته اند، بیشتر مستعد ابتلا به این بیماری هستند.
موسسه خدمات دارویی رضوی با هدف ایجاد بانک مرجع در زمینه اطلاعات دارویی و پزشکی و همچنین ایجاد بستر مناسب جهت مشاوره دارویی و خرید آسان دارو و تحویل در محل (تحت نظارت دکتر داروساز) ایجاد شده است. مشهد, میدان بیمارستان امام رضا , داروخانه مرکزی امام
بدین معنی که وزن کودک افزایش نمییابد و به سرعت همسالانشان رشد نمیکند. کودکانی که با نارسایی در رشد مواجهند، وزنشان ۲۰ درصد کمتر از وزن ایده آل برای قدشان است و دور سرشان نیز کوچکتر است.
تغییر رنگ مدفوع می تواند نشان بیماری باشد. بیشتر این تغییر رنگ در نوزادان مطرح است اما در افراد بزرگسال نیز به دلیل بیماری تغییر رنگ مدفوع اتفاق می افتد.
در صورت عدم درمان و وجود گلوتن در رژیم غذایی کودک مبتلا به سلیاک ممکن است بیماری ها و عوارض جدی ایجاد شود.
پزشکان دقیقا نمیدانند که علت بیماری سلیاک در کودکان چیست. داشتن ژنهای خاصی باعث افزایش احتمال ابتلا به سلیاک در کودکان میشود.
برای نمونه، برخی از نوزادان و کودکان مبتلا به سلیاک، معده متورمی دارند و شکم آنها به مراتب بزرگتر از شکم فربه و طبیعی یک کودک سالم است.
تست خون: انجام تست خون برای اندازه گیری آنتی بادی های ضد اندومایزیا و ضد گلیادین انجام میشود و دارای انواع مختلف است.
نگهداری اصولی دانه قهوه
فقط کسایی که ذهنشون مثل یه کاراگاه تیزه میتونن توی ۱۰ ثانیه بفهمن قتل بوده یا خودکشی
ژیاردیازیس عفونت دستگاه گوارشی است که توسط یک انگل میکروسکوپی به نام ژیاردیا ایجاد می شود.
اگر چه کودکان مبتلا به بیماری سلیاک دارای محدودیت در رژیم غذایی و منع مصرف در استفاده از مواد غذایی حاوی گلوتن هستند، اما با آگاهی از مواد غذایی مفید و مضر برای آنها میتوان رژیم غذایی متنوعی را برای آنها تهیه کرد. در صورتی که علائم بیماری سلیاک را در کودک خود مشاهده کردید، به پزشک اطفال مراجعه کنید تا شما را با رژیم غذایی مناسب برای درمان این بیماری آشنا کند.
اما مدفوع زرد که گاهی اوقات مدفوع کم رنگ نیز نامیده می شود، می تواند نشان دهنده وجود مشکلات بهداشتی و سلامتی باشد. این مشکلات عبارتند از: اختلالات کبد بیماری سلیاک و پوکی استخوان و کیسه صفرا
چنانچه کودکان مبتلا به سلیاک دچار دیابت شوند، ممکن است عوارض متعددی دیگری در کودک ظاهر شود.
Comments on “About بیماری سلیاک خودایمنی”